طلای آبشده٬ بهترین سرمایه گذاری در ایران

طلای آبشده

سرمایه‌گذاری در طلای آب‌شده

طلایی که از ذوب طلاهای غیرقابل استفاده مانند طلاهای قدیمی و کهنه به‌دست می‌آید، طلای آبشده است. این فرآیند در مراکز سنجش عیار طلا با دمای بالا صورت می گیرد و طلای به‌دست‌آمده معمولاً به شکل مفتولی و مکعبی در می‌آید. از آن جایی که طلای رایج در بازار ایران، ۱۸ عیار می باشد، این مدل از طلا نیز معمولاً ۱۸ عیار (۷۵۰ از ۱۰۰۰) است.

بزرگ‌ترین مزایای آن، هزینه‌ ی پایین‌تر آن نسبت به جواهرات و سکه‌های طلاست؛ زیرا شما هزینه‌ای بابت اجرت ساخت و برند پرداخت نمی‌کنید و تمامی سرمایه‌تان در خود طلا صرف می‌شود. این موضوع به معنای بازدهی بیشتر در بلندمدت است.

در هنگام خرید طلا به شکل سنتی، محدودیت وجود دارد. به این معنا سرمایه شما برای ورود به بازار، می بایست بیشتر از ۱۰ گرم باشد. نکته مهم این است که اگر شکل خرید خود را از سنتی به مدرن و آنلاین تغییر بدهید، دست شما برای انتخاب باز است. سایت‌های خرید و فروش طلای آبشده آمده‌اند تا هر کسی با هر بودجه‌ای بتواند طلا بخرد و یا سپرده‌گذاری کند.

در عین حال یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌ها، وجود ریسک تقلب در آن است. چرا که این مدل از ذوب دیگر طلاها به‌دست می‌آید و ممکن است ناخالصی در آن وجود داشته باشد. به همین دلیل فروش آن نیز نسبت به سکه‌ها و جواهرات کمی پیچیده‌تر می باشد و ممکن است خریداران برای اطمینان از خلوص طلا آن را به آزمایشگاه ارسال کنند که زمان‌بر است.

نوسانات قیمت جهانی طلا به طور مستقیم بر قیمت این طلا تأثیر می‌گذارد و این مسئله ریسک بیشتری برای سرمایه‌گذاران ایجاد می‌کند. به طور مثال ممکن است با انتخاب یک زمان نادرست برای ورود به بازار، میزان سود نهایی خود را کاهش بدهید. خصوصا آن که به دلیل نبود استانداردهای دقیق ممکن است این طلا، حباب داشته باشد که بر قیمت‌ خرید و فروش آن تأثیر بگذارد.

میزان سود دهی طلای آبشده

برای بررسی میزان سود دهی این شکل از طلا یک بازه شش ماهه در نظر می‌گیریم؛ از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان شهریور ۱۴۰۳.

در تاریخ ۱ فروردین ۱۴۰۳ قیمت طلا ۱۴،۰۹۵،۰۰۰ بود و در شهریور همین سال به ۱۵،۵۴۵،۰۰۰ رسید. در این بازه زمانی ۱,۴۵۰,۰۰۰ تومان سود ایجاد شده که معادل ۱۰.۳% افزایش قیمت است.

با توجه به روند قیمت طلا در بازار ایران، می‌توان گفت که میزان سود دهی این شیوه، در نزدیکی حداقل ۱۰ درصد در هر شش ماه باقی می‌ماند.

فهرست محتوا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صفحه اصلیتحلیل هااخباردوره های آموزشی