وام مشاغل کارگاهی ۲۰۰ میلیونی

وام مشاغل کارگاهی 200 میلیونی

وام مشاغل کارگاهی (کارفرمایی)

اگر جزء یارانه‌بگیران هستید و قصد راه‌اندازی کسب‌ و کار دارید، می‌توانید تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان وام با سود ۴ تا ۱۲ درصد دریافت نمایید.

پیش‌نیازهای دریافت وام

داشتن مجوز فعالیت
پروانه بهره‌برداری
طرح توجیهی

برای دریافت وام مشاغل کارگاهی (کارفرما)، متقاضیان باید زیر نظر بهزیستی، کمیته امداد و یا در دهک ۵ و پایین‌تر از آن باشند که یارانه به آنها تعلق می‌گیرد.

فرآیند دریافت وام

با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که بین فرمانداری، استانداری، بهزیستی و کمیته امداد منعقد می‌شود، به برخی از بانک‌های عامل و صندوق‌ها بودجه تعلق می‌گیرد تا این وام را پرداخت نمایند. این وام شامل افرادی می‌شود که می‌خواهند کسب‌وکاری را راه‌اندازی نموده و اشتغال‌زایی نمایند و مجوزهایی را نیز برای راه‌اندازی آن دریافت کرده‌اند. به عنوان مثال، شخصی که می‌خواهد گاوداری، کارگاه خیاطی و … راه‌اندازی کند، می‌تواند از این وام استفاده نماید.

برای دریافت وام، باید مجوزها و پروانه بهره‌برداری، مجوز کارگاهی و … را به بانک ارائه دهید. سقف این وام ۲۰۰ میلیون تومان می باشد و بعد از دریافت وام، از مرحله به مرحله پیشرفت پروژه بازرسی خواهد شد.

ثبت‌نام وام مشاغل کارگاهی

جهت ثبت‌نام برای دریافت این وام، باید به سایت اشتغال‌زایی یا [سامانه کارآفرینی امید](https://smart.karafariniomid .ir) مراجعه نموده و مراحل ثبت‌نام را انجام دهید.

ویژگی‌های وام مشاغل کارگاهی

 

سقف مبلغ وام: 200 میلیون تومان (سقف وام به نوع فعالیت شخص بستگی دارد)
حداقل مبلغ وام: 50 میلیون تومان
نرخ سود: بین ۴ تا ۱۲ درصد
مدت زمان پرداخت وام: حداکثر یک ماه بعد از ثبت درخواست
حداکثر زمان بازپرداخت وام: 60 ماه
نوع ضمانت: ضامن رسمی

شرایط و مقررات

برای گرفتن وام مشاغل کارگاهی باید مجوز فعالیت، پروانه بهره‌برداری، طرح توجیهی و … خود را به بانک ارائه نمایید.
برای بازپرداخت، با توجه به نوع فعالیت و زمان به درآمد رسیدن کسب‌وکار، بین ۶ تا ۱۲ ماه تنفس داده می‌شود.

این وام فرصتی عالی برای افرادی می باشد که در صدد راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکارهای کوچک و متوسط هستند. با حمایت‌های مالی و مشاوره‌های تخصصی، این افراد می‌توانند کسب‌وکارهای خود را راه‌اندازی نموده و به رشد و توسعه اقتصادی جامعه کمک نمایند.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق‌تر، می‌توانید به سایت اشتغال‌زایی مراجعه نمایید و یا با بانک‌های عامل تماس بگیرید. این فرصت می‌تواند شروعی موفق برای تحقق ایده‌ها و ایجاد اشتغال پایدار باشد.

فهرست محتوا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صفحه اصلیتحلیل هااخباردوره های آموزشی